НАЈНОВИ СОВЕТИ

Тренингот е клуч кој Ви помага за отклучување на вратата за можност и успех.
bad-habits
fitness-bodybuilding-home-workouts-workout-diet-favim-com-604272

СЛЕДНИ НАСТАНИ

Бидете во тек со нашите настани.

КОИ СМЕ НИЕ

Нашата метода е наменета за подобрување на Вашите физички квалитети. Вашето здравје е нашата основна грижа. Дозволете ни да бидеме вашата мотивација за подобар успех.

Покрај физичките и здравствени придобивки кои ги стекнуваме со редовното вежбање, не смееме да го занемариме фактот дека спортот може да не направи подобри личности.
Дали знаевте дека убавината зависи од вашиот избор?? Затоа ние настојуваме да ги применуваате овие совети…

 • 01
  ТРЕНИРАМЕ ПРАВИЛНО
  за да го избегнеме ризикот од повреда и за успешно санирање на старите  механички повреди. Со цел за подобрување на квалитетите на нашето физичкото здравје. 
 • 02
  РАБОТИМЕ НАПОРНО
  Кога станува збор за  вложување во себе, тогаш сите ние  работиме напорно и веруваме дека дисциплината е нашата најголема мотивација. 
 • 03
  УЖИВАМЕ ВО ТОА ШТО ГО ПРАВИМЕ
  Позитивната енергија е отсјајот од резултатите што ги достигнуваме.
  Затоа што, задоволство е да се биде ФИТ.
daniel

НАШИ ТРЕНЕРИ

Ние не сме како останатите. Нема да ве обврземе со договори . Разгледајте наоколу и чувствувајте се како дома.

Даниел Трбогазов

Главен тренер

Даниел е Дипломиран Проф. по Физичко образование и е главен уредник и основач на порталот Мој Тренер. ...

Марко Јовановски

Помошник тренер

Марко професионално се натпреварува во Фитнес категоријата “МенФизик”. Работи како инструктор кој  искрено се грижи за напредокот на своите ...

Бојан Диков

Помошник Тренер

Бојан е студент на Факултетот за Физичко Образование, Спорт и Здравје. Работи како помошник тренер во Фитнес студио Мој ...