Девојките се “палат” на машки задник!

Има такви кои се палат на голем бицепс, други на убави очи, но девојките навистина ги пали стегнато машко газе. Многуте анкети и истражувања што се спроведени последниве неколку години содржат факти каде што жените отворено зборуваат за тоа колку го сакаат овој машки дел и асоцијацијата на секс кога ќе го погледнат или фатат.

Не се сега само девојките, туку и машките се "загрозени" за прашањето околу задникот.

Но задникот не е место само каде што можат да Ве плеснат или бакнат, ако не забележавте, тоа е местото каде што Вашите нозе се закачени за остатокот од телото.

Како за мажите, така и за девојките, доколку го третирате задникот (gluteus maximus) правилно, ќе добиете експлозивна сила во спортовите што се како кошарката и скијањето, а да не зборуваме за спортовите со скокови.

Вежбите за задникот ќе Ви помогнат како естетски, така и физички.

Сподели го овој пост!

За авторот : Даниел Трбогазов

Даниел е Дипломиран Проф. по Физичко образование и е главен уредник и основач на порталот Мој Тренер. Работната кариера ја гради како Фитнес Тренер и Инструктор по пливање. Работи со млади и возрасни почетници , луѓе со посебни потреби и нуди простор за индивидуални тренинзи. Неговата основна цел е да ги поттикне младите и возрасните да водат здрав и физички активен живот, а воедно и да даде придонес во збогатувањето на спортската литература на овие простори.

Остави Коментар

Вашиот маил нема да биде објавен.