Функционален тренинг со висок интензитет, за експлозивна моќ, сила и стабилност

Парадигма на функционалниот тренинг е фокусирана врз забавување и забрзување за подобрување на динамична стабилност, мобилност, експлозивна брзина и моќ, и намалување на шансите за повреди во спортот. Тоа е исто така еден од најбрзите начини да се намалат вишокот на килограми и да се подоби вашата фитнес состојба.

Сподели го овој пост!

За авторот : Даниел Трбогазов

Даниел е Дипломиран Проф. по Физичко образование и е главен уредник и основач на порталот Мој Тренер. Работната кариера ја гради како Фитнес Тренер и Инструктор по пливање. Работи со млади и возрасни почетници , луѓе со посебни потреби и нуди простор за индивидуални тренинзи. Неговата основна цел е да ги поттикне младите и возрасните да водат здрав и физички активен живот, а воедно и да даде придонес во збогатувањето на спортската литература на овие простори.

Остави Коментар

Вашиот маил нема да биде објавен.