Најдобрите движењa во светот (PARKOUR)

Ова видео е направен за да покаже колку далеку достигна Паркурот воопшто. Ова видео е инспирација која ќе ви покаже дека може све да се  постигне со доволно напорна работа, посветеност, љубов, страст и пракса…..

Сподели го овој пост!

За авторот : Даниел Трбогазов

Даниел е Дипломиран Проф. по Физичко образование и е главен уредник и основач на порталот Мој Тренер. Работната кариера ја гради како Фитнес Тренер и Инструктор по пливање. Работи со млади и возрасни почетници , луѓе со посебни потреби и нуди простор за индивидуални тренинзи. Неговата основна цел е да ги поттикне младите и возрасните да водат здрав и физички активен живот, а воедно и да даде придонес во збогатувањето на спортската литература на овие простори.

Остави Коментар

Вашиот маил нема да биде објавен.