Одење по јаже (МОТИВАЦИЈА)

Енди Левис последниве години комплетно ги помести границите на одењето по јаже (SlackLineing) почнувајки од обични акробатски трикови на ниско поставено јаже (Slacklining) до одење по јаже поставено на големи висини (Highlining). Енди покажува надприродни способности при изведување на акробациите на висини поголеми од 1000 метри без никакво обезбедување и комбинирање на Lihighlining со падобранство.

 

Сподели го овој пост!

За авторот : Даниел Трбогазов

Даниел е Дипломиран Проф. по Физичко образование и е главен уредник и основач на порталот Мој Тренер. Работната кариера ја гради како Фитнес Тренер и Инструктор по пливање. Работи со млади и возрасни почетници , луѓе со посебни потреби и нуди простор за индивидуални тренинзи. Неговата основна цел е да ги поттикне младите и возрасните да водат здрав и физички активен живот, а воедно и да даде придонес во збогатувањето на спортската литература на овие простори.

Остави Коментар

Вашиот маил нема да биде објавен.