Тајните погледи на девојките додека разговараат со машките

Интересно видео каде што се фатени сите погледи на девојките додека разговараат со дечко додека бара да му го покажат патот на мапата. 4 скриени камери се поставени на очилата, препоните, бицепсот и задникот, па видете за да дознаете!

 

Сподели го овој пост!

За авторот : Даниел Трбогазов

Даниел е Дипломиран Проф. по Физичко образование и е главен уредник и основач на порталот Мој Тренер. Работната кариера ја гради како Фитнес Тренер и Инструктор по пливање. Работи со млади и возрасни почетници , луѓе со посебни потреби и нуди простор за индивидуални тренинзи. Неговата основна цел е да ги поттикне младите и возрасните да водат здрав и физички активен живот, а воедно и да даде придонес во збогатувањето на спортската литература на овие простори.

Остави Коментар

Вашиот маил нема да биде објавен.