Живот поминат на Ролерки

Игор Черметиев , во моментов е еден од топ 5-те слалом блејдери во светот и поранешен број еден шампион (2008 WSSA пласман)….

За да се постигне ова, мораше да поминат многу денови вежбаќи го овој трик, поогледнете:

Сподели го овој пост!

За авторот : Даниел Трбогазов

Даниел е Дипломиран Проф. по Физичко образование и е главен уредник и основач на порталот Мој Тренер. Работната кариера ја гради како Фитнес Тренер и Инструктор по пливање. Работи со млади и возрасни почетници , луѓе со посебни потреби и нуди простор за индивидуални тренинзи. Неговата основна цел е да ги поттикне младите и возрасните да водат здрав и физички активен живот, а воедно и да даде придонес во збогатувањето на спортската литература на овие простори.

Остави Коментар

Вашиот маил нема да биде објавен.