120swimming.jpg

Останете во топ-форма, пливајте преку целото лето

Пливањето е добар начин за да се одржи телесната тежина и да се согорат неколку калории. Оваа активност делува доста освежително во топлите летни периоди и го подобрува здравјето на срцето, [...]

Повеќе
plivanjeee-231x153.jpg

Со пливање до помалку стрес

Пливањето се смета за здрава и релаксирачка физичка активност, која нуди одличен кардиоваскуларен тренинг. Покрај тоа, таа исто така го зајакнува срцевиот мускул и го зголемува капацитетот на абсорбција на кислород.Пливање [...]

Повеќе
swim_girl_spen-231x153.jpg

Пливање за подобро здравје

Подобрување на Физичката подготвеностЕдна од добрите карактеристиките на пливањето е во тоа што ги вежбате горниот и долниот дел од телото во исто време. Градно, грбно и краул техниките, користат различни [...]

Повеќе
Showing all 6 results