logo_malo

Огледалото е најважната справа во теретана!?

Огледалата во фитнес клубовите се поставени за да извршуваат одредена фнкција, но потребата од нив најчесто се сфаќа многу погрешно. Доколку сте од оние кои што мислат дека огледалата во теретана [...]

Повеќе
image-9d67b1e96da72ef3f7d8fdc015c08bf2.jpg

НАЈЛЕСНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕШ! Излези од зоната на удобноста

"НАЈЛЕСНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕШ" секогаш простујува низ моите мисли кога сум пред некој тежок предизвик. Суштината на таа реченица не е да направам нешто колку што можам, туку колку што [...]

Повеќе
logo_malo

НАЈЛЕСНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕШ! Излези од зоната на удобноста

"НАЈЛЕСНО Е ДА СЕ ОТКАЖЕШ" секогаш простујува низ моите мисли кога сум пред некој тежок предизвик. Суштината на таа реченица не е да направам нешто колку што можам, туку колку што [...]

Повеќе
image-87e7f43156d03a9257b6d014dfbb70f2.jpg

Искомплексирани и фрустрирани луѓе

Често го слушаме изразот „ти си искомплексирана/исфрустрирана личност“. Доколку пробаме да дознаеме што луѓето навистина знаат за комплексот искажан во вид на репресија, ќе видиме дека концептот е нејасно (слабо) објаснет, [...]

Повеќе
Showing 1 to 20 of 28 results