Kevin-Durant-dunks-during-006-231x153.jpg

56 Поени без промашување

НБА играчот Кевин Дурент на еден од уличните натпревари во Рукет Парк, постигна 66 поени од кои 56 без никаков промашај.           Погледнете ја целата атмосвера на овој настан:  Понекогаш само талентот не [...]

Повеќе
Showing all 6 results