Еден на еден е услуга со персонален пристап, наменет врз основа на вашите цели и потреби.

 

12968068_10156728071845125_3689726593574991599_o

Нашата метода е наменета за подобрување на Вашите физички квалитети. Вашето здравје е нашата основна грижа. Дозволете ни да бидеме вашата мотивација за подобар успех.

 

ВИДОВИ ТРЕНИНЗИ

ПРИВАТЕН ТРЕНИНГ “ЕДЕН-НА-ЕДЕН„

Доколку сакате да ја зачувате приватноста на вашиот идентитет, имате потреба од поголемо внимание поради повреда или имате потреба од прилагодена програма за подобрување на вашиот физички изглед, кондиција и силовити способности . Оваа понуда би била совршена за Вас.

ТРЕНИНГ СО ПАРТНЕР

Оваа опција ви овозможува да тренирате заедно со некој пријател или член на семејството, за споделување на трошоците и  зголемување на работната атмосфера за време на тренингот.

МАЛА ПЕРСОНАЛНА ГРУПА

Тренинзите кои се во форма на “МАЛА ПЕРСОНАЛНА ГРУПА”  се одличнa тим билдинг активност, Направете мала група од 4-8 членови, и закажете тренинг со персонален тренер.

Персоналниот тренинг вклучува:

– Индивидуализиран пристап
– Персонална фитнес програма
– Совети за диета и редовни консултации
– Прогресивно следење на вашите резултати