Girl-sleeping.jpg

Тврда постела за здрав ‘рбет

Лежејќи на тврда постела,тежината на човековото тело рамномерно се распоредува,мускулите целосно се опуштаат, ’рбетот се исправува,се зголемуваат меѓу’рбетните растојанија, а со самото тоа крвните садови се ослободуваат од притисокот.

Повеќе
Showing the single result