bojandikov

Детали

  • Име: Бојан Диков
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

Биографија

Бојан е студент на Факултетот за Физичко Образование, Спорт и Здравје. Работи како помошник тренер во Фитнес студио Мој Тренер. Со фитнесот се запознава на својата 15-та година, покрај пливањето и боречките вештини. Неговата цел е да ги поттикне и да им помогне на младите и возрасните да водат здрав и физички активен живот.

Вештини