marko-offical

Детали

  • Име: Марко Јовановски
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...

Биографија

Марко професионално се натпреварува во Фитнес категоријата “МенФизик”. Работи како инструктор кој  искрено се грижи за напредокот на своите клиенти. Неговите тренинзи се високо интензивни и исполнети со мотивација. Моментално студира на Факултетот за Физичко Образование, Спорт и Здравје.

Вештини