Без разлика дали сте тотален почетник, или сакате само да ја подобрите вашата техника за пливање. Мој Тренер школата ви обезбедува приватни часови по пливање, со методски пристап кој ќе ги задоволи вашите потреби и лични цели. 

 

Видови Тренинзи:

Работиме со различнио категории на пливање.

 • Рекреативно пливање
 • Спортско пливање (Специјализирана обука за натпреварувачи)
 • Терапетско пливање и
 • Рехабилитација.

219280_123533227726370_1335828_o  218782_123533877726305_2494479_o

РЕКРЕАТИВНО ПЛИВАЊЕ

Индивидуалниот тренинг  е идеален за млади и возрасни почетници со страв од пливање и несигурност. Нашата тренинг метода ќе ви помогне да го надминете Стравот од вода, за понатаму да можете да уживате во пливањето.

Во рок од 10-12 тренинзи, почетниците пливачи во оваа фаза ќе се здобијат со основни техники на вода : Правилен ритам на дишење, пловност, одржување на вода и постепено усвојување на техника Краул.

СПОРТСКО ПЛИВАЊЕ

Специјализираната обука за натпреварувачи ви овозможува да ја подобрите техниката на сите пливачки стилови.

 • Делфин
 • Грбно
 • Градно и
 • Краул

534180_363626117050412_646908952_nТЕРАПЕТСКО ПЛИВАЊЕ И

РЕХАБИЛИТАЦИЈА

Работиме со лица со дисфункции, хендикеп, ретки болести и посебни потреби.

 • Аутизам
 • Даунов синдром
 • Хиперактивност
 • Детска церебрална парализа (ДЦП)
 • Корекција на Кифоза, лордоза и сколиоза. (До 18 год.)
 • рехабилитација на механички повреди

За подетални информации исконтактирајтене на:

Контакт број: 078 352 437

Е-пошта: daniel@mojtrener.mk

 

“Пронајдов нешто што сакам… И никогаш не се откажав.”
– Мајкл Фелпс-

Учиме да пливаме со насмевка на лице.

A video posted by MOJTRENER (@mojtrenermk) on