300.jpg

Традиционална боречка уметност – Шаолин Кунг Фу

Шаолин кунг фу е традиционална Кинеска боречка уметност, која датира од шестиот век од нашата ера. Терминот кунг фу се користи за опишување на различни боречки уметности кои биле развиени [...]

Повеќе
asaaaa.jpg

Волјата и мотивацијата се првиот чекор кон успехот

Мауро Гончалвес е роден во Порто, Португалија,и е вистински пример за тоа како волјата и мотивацијата се првиот чекор кон успехот. Уште од неговото детство тој сакал да се види [...]

Повеќе
Showing all 9 results