Здрава исхрана, а не диета

 

Диетата е состојба која целосно го подобрува вашето здравје и вашиот изглед.

Здравата исхрана е начин на живот, кој ви нуди задоволство, благосостојба и ви дава ведрина во вашиот живот.

Што е тоа Диета?

Сподели го овој пост!

За авторот : Даниел Трбогазов

Даниел е Дипломиран Проф. по Физичко образование и е главен уредник и основач на порталот Мој Тренер. Работната кариера ја гради како Фитнес Тренер и Инструктор по пливање. Работи со млади и возрасни почетници , луѓе со посебни потреби и нуди простор за индивидуални тренинзи. Неговата основна цел е да ги поттикне младите и возрасните да водат здрав и физички активен живот, а воедно и да даде придонес во збогатувањето на спортската литература на овие простори.

Остави Коментар

Вашиот маил нема да биде објавен.