Зелен чај – Внесете хармонија во вашиот дом

 

Внесете хармонија во вашиот дом, започнете да го употребувате зелениот чај  во вашето секојдневие, прифатете го како задоволство и препуштете се на хармонијата во вашиот дом, а вашиот дом е вашето тело.

Сподели го овој пост!

За авторот : Даниел Трбогазов

Даниел е Дипломиран Проф. по Физичко образование и е главен уредник и основач на порталот Мој Тренер. Работната кариера ја гради како Фитнес Тренер и Инструктор по пливање. Работи со млади и возрасни почетници , луѓе со посебни потреби и нуди простор за индивидуални тренинзи. Неговата основна цел е да ги поттикне младите и возрасните да водат здрав и физички активен живот, а воедно и да даде придонес во збогатувањето на спортската литература на овие простори.

Остави Коментар

Вашиот маил нема да биде објавен.